Genu point Bauerfeind

369 kr

Nollställ
369 kr
Storlek 1 2
Clear selection
Tabeller för storleksomvandling
Artikelnr: 9990355 Kategori:

Beskrivning

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ger en riktad avlastning för knäskålssenan.

GenuPoint är en produkt för behandling av smärtor i främre delen av knät (patellar tendinopati, schlatter eller hopparknä). Stöder och styr patellar senan samtidigt som den avlastar. Det smala, anatomiskt utformade stödet sitter nedanför knäskålen och ger avlastning tack vare den speciella funktionen med tryckpunkter.
Det mjuka stickade materialet är elastiskt i endast en riktning, vilket ger en säker passform och maximal rörelsefrihet. Trycket från stödet kan regleras med det steglösa kardborrebandet. GenuPoint kan användas för både höger och vänster knä.

GenuPoint reducerar belastningen på knäskålssenan under knäskålen, och lindrar även smärta i främre delen av knät, samt motverkar känslan av begränsad rörlighet.

Det smala stödet är anatomiskt format och placeras direkt under knäskålen. En speciell pelott med fyra gelliknande tryckpunkter har inkorporerats i det stickade materialet. Dessa tryckpunkter ger en riktad verkan kring området runt knäskålssenan och har en avlastande effekt. Varje tryckpunkt är försedd med noppor som ger en lugnande massage i samband med rörelse. De två inre tryckpunkterna styr och stöder senan under belastning. De yttre tryckpunkterna stimulerar och ökar den egna kroppsuppfattningen vilket ger en ökad ledfunktion i knät och en snabbare muskelaktivering.

Det stickade materialet i GenuPoint är elastiskt i endast en riktning. Detta gör att den håller knät på plats vid aktivitet och samtidigt har en perfekt passform. Tack vare kardborrebanden på vardera sida, så kan GenuPoint spännas fast på ett enkelt sätt, och samtidigt kan kompressionen och trycket av pelotten anpassas efter individuellt behov.

Storlekstabell:
Mät under knät
Stl: 1         28-30 cm
Stl: 2        30-35 cm
Stl: 3        35-4 cm

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Mer information

Storlek

, , , , ,

Material

Produkttyp

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Genu point Bauerfeind”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *