Hallux Valgus Band Mediroyal

289 kr

Nollställ
289 kr
Storlek V
Clear selection
Tabeller för storleksomvandling
Artikelnr: 9990362 Kategori:

Beskrivning

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

MR5410

Hallux Valgus är vanligtvis ett smärtsamt tillstånd där stortån glider in mot de andra tårna och orsakar en svullnad över stortåns grundled.

Den vanliga behandlingen brukar vara biomekaniska fotbäddar, pelotter för att stödja valvbågen och aktiva fotövningar. En patient som börjar uppmärksamma att stortån glider inåt har ofta problem med den aktiva stabiliteten och klarar inte abduktion eller adduktion av stortån. Detta försvagar den aktiva stabiliteten av tån och kan förmodligen påskynda processen ytterligare. Genom att träna abduktion och adduktion har vissa patienter kunnat bromsa processen och öka tåns aktiva rörelseomfång. Mediroyal Hallus Valgus-bandet är tillverkat av ett elastiskt kardborrematerial som ger ett bra stöd. Hylsan fästs över stortån. Bandet appliceras sedan antingen runt hälen, eller ett varv till runt fotleden. Elasticiteten av bandet gör så att tån dras ut i ett rakare läge vid varje steg.

Se till att inte dra för hårt eftersom den optimala effekten uppnås när tån är rak. Bandet har högst effekt när det används under aktivitet. Se till att använda det i en sko som har tillräckligt med utrymme. Du kan också använda det som ett nattband men effekten är ganska begränsad när musklerna är i vila.

Storlek
Universal storlek, skostorlek 35-46. Finns i vänster- eller högerutförande.

Indikationer: 

Hallux valgus.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Mer information

Storlek

Material

Produkttyp

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Hallux Valgus Band Mediroyal”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *