Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Hur går det till?

När du kommer till oss gör vi en fotanalys och tillsammans bestämmer vi vad du behöver. Vi kan även erbjuda dig inläggen samma dag (så slipper långväga kunder köra två gånger). Inläggen kostar 1595:- för första paret. Du får behålla dina gipsavgjutningar och kan göra fler par inlägg för 1195:- Ett par inlägg håller ca 3-4 år men kan hålla ännu längre beroende på hur de används. Har du på dig inläggen 9h dagligen i arbetet sänks livslängden till ungefär 2 år. Används flera inlägg parallellt ökar självklart livslängden.

Vi rekommenderar två par inlägg ifall du har stor skillnad på olika skor, t.ex. tunna sommarskor och grova vinterkängor, detta för att öka livslängden på inläggen. Om du vill använda inlägg i öppna sandaler kan du hos oss hitta sandaler med utbytbar innersula som gör att ditt formgjutna inlägg ligger stadigt på plats i sandalen.

Eftersom det är mer slitage på ett inlägg i en öppen sko rekommenderar vi ett specialslipat inlägg till dem. Det inlägget slipar vi tjockare för att ge extra mycket stadga till foten och för att öka hållbarheten på inlägget.

OBSERVERA: Om du vill göra ett par formgjutna inlägg måste du boka tid. Det gör du via telefon 0921-124 25, via mejl info@boten.se eller under fliken kontakta oss. Det är viktigt att du avbokar i tid om du inte har möjlighet att komma. Kom parfymfri.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.